https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБялаГеорги Кръстев помогна с медицински легла и оборудване на болницата в Бяла

Георги Кръстев помогна с медицински легла и оборудване на болницата в Бяла

Областният лидер на ГЕРБ в Русе Георги Кръстев съдейства за дарение на МБАЛ “Юлия Вревска” в Бяла, стана ясно от пост във Фейсбук на директора на болницата Димитър Димитров.

“Днес светът има нужда от повече позитивизъм. Какво по-хубаво от това да кажеш сърдечно “Благодаря!”? Благодаря на Георги Кръстев за проявеното добро и за желанието му да помага! Благодаря, че в деня на българския лекар с неговото съдействие болницата в гр. Бяла получи дарение от медицинско оборудване”, заяви Димитров.

Здравното заведение е получило като дарение медицински легла, ортопедични консумативи и хранителни продукти.

“Във време на несигурност тази помощ е още по-ценна. Благодаря за жеста на съпричастност, който доказа, че дарителството е достойна кауза за всеки истински човек. Нека имаме вяра в доброто и воля за добродетелност помежду ни”, пише Димитров.

“Всички прочетохме новината, че в болницата в Бяла няма достатъчно легла и се налага пациенти да бъдат настаняване във фургони. Хора от местната структура на ГЕРБ в Бяла се обърнаха към мен за съдействие. Имах разговори с няколко фондации и успях да уредя и да насоча дарение към МБАЛ “Юлия Вревска”. В момента сме в поредния пик на коронавируса и сме длъжни като хора да опитаме да помогнем на всички, които се борят на първа линия с болестта”, заяви пред Ruse.news Кръстев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X