https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиВ Сливо поле дрогиран шофьор крие наркотици в колата си

В Сливо поле дрогиран шофьор крие наркотици в колата си

В РУ – Сливо поле изясняват притежание на наркотици от млад мъж, който е бил установен и да управлява МПС с положителна проба за канабис

При проверка на автомобил, на 8 ноември малко преди 19 часа, на ул. “Пазарна” в гр. Сливо поле, екип на полицията установява в сенници на превозно средство плик със суха тревна маса. Колата с марка „Ситроен“ била управлявана от мъж на 25-години, който е заявил, че предполага за съдържанието на плика, че е марихуана и доброволно го е предал на служителите на реда. Случаят е документиран в РУ – Сиво поле, като е образувана преписка, с оглед наличието на данни за престъпление по чл.354а, ал.3 от НК.

В хода на проверките униформените са тествали мъжа за употреба на алкохол и наркотични вещества, като дрегерът е показал отрицателен резултата за алкохол, но за наркотици техническото средство е реагирало положително за канабис.

Водачът е бил задържан и конвоиран до медицинско заведение, където е дал проби за изследване. За констатираното е образувано досъдебно производство, с оглед изясняване на данни за престъпление по чл.343б,ал.3 от НК.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X