https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЛедената пързалка в Русе посрещна първите ентусиасти

Ледената пързалка в Русе посрещна първите ентусиасти

Десетки малки и големи русенци се впуснаха днес в традиционното за града ледено приключение. Още в първите часове след отварянето си, пързалката пред Операта се изпълни с нетърпеливи деца и ученици, които очакваха да разнообразят мъгливия съботен ден. В забавлението се включиха и родителите на най-малките, за да им помогнат да си създадат незабравими спомени със снежни занимания.

Ледената пързалка в Русе е първата в страната, която отвори врати. Още от 10 часа най-ентусиазираните почитатели на кънките бяха посрещнати от енергична аниматорка, която ги увличаше с веселото си настроение.

Ледената пързалка е една от любимите атракции през зимния сезон в Русе. Припомняме, че тя за втора година ще се стопанисва и управлява от ОП „Общински пазари“.

Работното време на пързалката е от 09:30 до 21:30 часа, всеки ден, дори и по време на празниците. На разположение на гостите й са общо 230 чифта кънки от 25-ти до 46-ти номер, отбелязва Бряг. Цените са от най-ниските, като цената на входен билет за възрастни е 6 лв. на час, а за ученици – 4 лв. за час. Отделно за наем на кънки ще се заплаща 2 лв. и наем за обучителен тренажор под форма на пингвинче или мече за 2лв. на час. Предвиден е и предплатен абонамент за 10 посещения за сумата от 40 лв. за деца, а за възрастни 56 лв.

За пързаляне с приятели има по-ниски цени и групови посещения поне от 6 души, цената включваща входен билет и наем на кънки е 6 лв. на час на посетител. Пързалката ще има на разположение квалифициран медицински екип, който при необходимост ще окаже първа помощ. От 20 ноември за тези, които сега се учат, всяка събота ще има инструктор, който напълно безплатно ще помага на начинаещите, а най-малките на пързалката ще се радват на компанията на различни приказни герои, с които ще могат да покарат кънки или да се снимат.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X