Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
НачалоИзбрано от редактораШефът на Европол пристигна в Русе за последна почит към убитата Елена

Шефът на Европол пристигна в Русе за последна почит към убитата Елена

Близки и приятели се събраха днес в храма „Света Троица“, за да изпратят в последния й път 30-годишната Елена Генчева, чиято трагична кончина потресе България и Нидерландия. За да поднесе своите съболезнования, в Русе пристигна лично директорът на Европол Катрин де Бол заедно с делегация от европейски полицаи.

„Тук съм в качеството си на директор на Европол и шеф на Елена. Дойдох да поднеса най-искрените си съболезнования на майката и бащата на Елена, защото всеки един от Европол е много натъжен от трагичните обстоятелства, при които тя изгуби живота си. Ние сме потресени и това е причината да съм тук с делегацията – за да кажем на родителите, че тя беше наш чудесен партньор и колега, приятел на много хора в Европол и ние много я ценяхме. Трагедията, която се случи, никога не биваше да се случва. Елена за нас беше прекрасен приятел и колега, ние никога няма да я забравим. Тя беше една от нас и винаги ще си остане една от нас“, сподели Катрин де Бол.

Елена Генчева работи в Европол, след като завършва право в Нидерландия, предава Русе Медиа. В Русе е била възпитаник на Английската гимназия. Тя бе убита в дома си в Хага от 34-годишния си приятел Христо Кацаров, който по-късно се самоуби в София, преди полицията да го арестува.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X