https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораIT специалист става депутат от Русе?

IT специалист става депутат от Русе?

До броени дни Русе може да има нов народен представител. Разбира се, това зависи от евентуалното избиране на водача на листата на “Продължаваме промяната” Николай Събев за министър на транспорта.

Ако Събев положи клетва като министър, то в парламента влиза следващият в русенската листа. Това е предприемачът, ИТ специалист и преподавател Калин Иванов, показа проверка на Ruse.news.

Той завършва висше образование във Великобритания, с две бакалавърски степени – Международни отношения и Политика. Магистратура (MBA) Бизнес администрация.
Работил е в големи компании с над 40 000 души. Преподава и на млади ИТ специалисти.

Иванов познавал от 6 години лидерите на формацията Кирил Петков и Асен Василев.

“Моите усилия в Русе ще са за изкореняване на корупцията, разгръщане на потенциала на общината чрез привличане на инвестиции, подпомагане на съществуващи отрасли като шивашката индустрия и строителството, връщане на летището в употреба, модернизиране на болничното лечение. И не на последно място – чист въздух за Русе”, заявява Калин Иванов преди изборите.

“Отраснал съм в Русе. Русе е много специално място за мен. Опитах се да работя в началото тук – беше доста трудно откъм изкачване и заплати. За това, като стечение на обстоятелствата, заминах за София. Моите приятели, които завършиха в Русе, също заминаха за София. Прибирам се в Русе, за да видя семейството си, всеки месец, поне един път. Сега, по време на пандемията, имам възможност да работя от вкъщи. Една от мечтите ми е да можем да се върнем, аз и приятелите ми, да живеем в Русе, да можем да взимаме нормални заплати и да имаме нормално поле за кариерно развитие. Специално мисля, че тук има отрасли, има заводи, в които могат да се привлекат още инвестиции. Мисля, че Русе е един добър град, в който можем да се развиваме”, допълва Иванов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X