https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБоровоДжипът със загиналите в катастрофата на Русе - Бяла се е въртял...

Джипът със загиналите в катастрофата на Русе – Бяла се е въртял на пътя

Двама румънци загинаха тази сутрин на пътя Русе – Бяла. Тежката катастрофа е станала малко след изхода от Волово.

Инцидентът е станал около 6 часа сутринта. Румънски джип с букурещка регистрация и тричленно семейство се е движил в посока Бяла, когато водачът е загубил управление след ляв завой на непрекъсната линия. Той се е въртял и на следващия плавен десен завой се ударил в насрещно движещия се камион, натоварен с 20 тона каси бира, предава Русе Медиа.

„Нямаше как да реагирам, той в насрещното дойде, удари се в мен и изхвърча от пътя. Просто се завъртя, от заледеното може би, и се спря в камиона и изхвърча от пътя“, обясни шофьорът на тира с великотърновска регистрация.

Ударът е бил в лявата част на камиона, като при сблъсъка водачът е изхвърчал от автомобила и е загинал на място. Колата е излязла извън пътя и се е преобърнала в дерето на 6 – 7 метра надолу, като по първоначална информация синът – на 25 години, е останал затиснат под автомобила и също е загинал. 49-годишната майка е откарана от екип на Спешна помощ в болница „Канев“ в тежко състояние и е вкарана веднага в операционната. Тя е настанена в Ортопедия с множество счупвания.

От полицията обясниха, че самоличностите на пътуващите в колата са в процес на установяване и ще станат ясни, след като бъде извадено тялото на втората жертва. Това се налага, тъй като информацията е противоречива дали се касае за загинало дете, за младеж или момиче.

Причините за инцидента се изясняват, на място се извършва оглед от полицията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X