https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРусенецът Мирослав Митев: ТикТок ще играе сериозна роля в маркетинга

Русенецът Мирослав Митев: ТикТок ще играе сериозна роля в маркетинга

Русенецът Мирослав Митев е истинска звезда в ТикТок, където е следван от над 260 хиляди души. Видеата му са харесвани над 12 милиона пъти. Той заснема забавни видеа за социалните мрежи ежду правенето на бомби и играенето на футбол. Миро е автор на танца “Анаконда”.

Ти си едно от най-разпознаваемите лица в ТикТок. Как ти се зароди желанието да започнеш с това?

Исках да се занимавам със социални мрежи, отначало опитах с Instagram, но там много не се получаваха нещата, защото не знаех какво точно да споделям. После научих за TikTok и там идеите ми за съдържание сполучиха, а именно да качвам забавни видеа.

Как го възприемат хората около теб?

Отначало само приятелката ми знаеше. Докато не стигнах до 10 000 последователи не бях казал на никой друг, но като видях, че нещата започват да се развиват, споделих на приятелите ми и всички ме подкрепиха.

Твоя танц ‘’Анаконда’’ за мнозина се счита за движението на 2021 година. Разкажи ни малко повече за него.

Да, наистина е така. Честно казано се случи на шега. Не съм имал намерение да го превръщам в някакъв тренд или нещо подобно, но така се получи. Просто хората като го видяха му се зарадваха и започнаха да ми изпращат свои клипове от цяла България как правят “Анакондата”. Дори пуснах тениски, суитчъри и кейсове с дизайн на “Анакондата”, мисля че и на тях им се изкефиха доста.

мирослав митев

Може ли човек да се издържа от ТикТок?

Като цяло от самото приложение не могат да се изкарват пари все още, защото България не е включена в техния “Creator fund” , много от рекламодателите не са си насочили средствата натам, което не го разбирам, защото би било логично да си даваш парите там, където има най-много внимание в момента. Но с течение на времето смятам, че това ще се промени и ТикТок ще играе сериозна роля в маркетинга.

@iammiroslavmitevТя: Поглежда те за 0.16272 сек… Ти:♬ original sound – JAKUB

С какво друго се занимаваш освен правенето на видеа?

Работя във военният завод за боеприпаси “Дунарит”, играя футбол и се развличам с приятели.

Чувстваш ли се като звезда в Русе? За какво най-често те спират на улицата?
Не, не се чувствам като никаква звезда, разпознават ме хората, защото Русе не е чак толкова голям град. Най-често ме спират за снимка и да ме поздравят за видеата.
Мислил ли си за нещо извън ТикТок?

Ами аз съм амбициозен човек и искам занапред да се занимавам със собствен бизнес, не си се представям да правя нещо друго.

@iammiroslavmitev Перфектният идва, изчакай го още 10тина годинки 👍🏼😄 #funny #iammiroslavmitev #comedy #girls #women ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X