https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноАбитуриент от Русе е най-известният българин в "Tik-Tok"

Абитуриент от Русе е най-известният българин в “Tik-Tok”

Най-известният българин в популярната сред тийнейджърите и дори по-малките деца социална мрежа “Tik-Tok” е абитуриент от Русе на име Касим.

Момчето, което иска да следва дентална медицина, има близо 5 милиона гледания на ежедневните си клипове в платформата, а от видеата, които публикува, се вижда, че семейството му поддържа висок стандарт на живот, сподели Lupa.bg.

Зрелостникът от малката Виена “запалва” аудиторията си в началото на миналата година и само след 3 клипа предизвиква абсолютен фурор сред родните пубери. Към днешна дата той е последван от 200 хиляди души, а общият брой на “сърцата”, дадени за неговите изяви, изпълнени предимно с попфолк песни за фон, са 4,7 милиона.

Касим изпреварва дори звезди от ранга на Азис и Андреа, които са далеч назад в класацията на новите “инфлуенсъри”, сочи още нашата справка. Твърди, че владее свободно турски и английски език, а плановете му са да се грижи за здравите зъби на младите хора. Освен чалга, слуша и рок, а момичета дори в четвърти клас му се обясняват в любов в коментарите.

През 2021 г. се очаква мрежата на TikTok да премине границата от 1 млрд. потребители 4 години след основаването си от китайска компания.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X