https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораВМРО - Русе отново излиза на протестно автошествие

ВМРО – Русе отново излиза на протестно автошествие

ВМРО - Русе отново излиза на протестно автошествие

ВМРО-Русе призовава русенци, които вече не могат да търпят бездействието на Министерския съвет и искат нормална и адекватна позиция от държавата за овладяване на непосилната инфлация и стремглавото обедняване, да се присъединят в петък, 25 февруари, към организираното протестно автошествие. Сборният му пункт е в 17:30 часа на паркинга при НАП в края на ул.“Александровска“.

Протестното автошествие ще тръгне по маршрут: бул.“Съединение“ – бул.“Цар Освободител“ – бул. „Цар Феринанд I“- кръгово пред х-л „Рига“ и обратно по бул. „Цар Феринанд I“ – бул. „Цар Освободител“ – Централна ЖП гара – ул. „Борисова“ – надясно по бул.“Ген. Скобелев“ – кръговото движение – бул. „Цар Освободител“ – бул. „Съединение“ – Зала „Филхармония“ – паркинг при НАП.

“За ВМРО бездействието и мълчанието от страна на правителството и парламента са престъпни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която купуването на елементарни неща като зеленчуци, сирене, олио и месо вече са недостижим лукс за много домакинства. Всичко това, в комбинация с дискриминационния „зелен сертификат“, предизвика фалита на хиляди бизнеси в страната. Стотици хиляди българи са без работа и посрещат утрешния ден със страх за бъдещето си и това на децата им.”, пишат от партията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X