https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниПутин призова за военен преврат в Украйна

Путин призова за военен преврат в Украйна

Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои ръце – това заяви руският президент Владимир Путин в обръщение към украинските войници.

По думите му руските въоръжени сили в момента водят сражения предимно с националистически милиции “които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните граждани на народните републики”.

Според “обективни данни”, цитирани от Путин, милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните части на големи градове като Киев и Харков. “Те планират да провокират ответен огън от руски ударни системи по жилищни райони. Те действат, точно както правят терористите по света. Те се крият зад хората с надеждата, че след това ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре известен факт е, че всичко това се случва по съвет на чуждестранни съветници, най-вече американски”, заяви Путин.

Той призова в прав текст: “Вземете властта в свои ръце, изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти в Киев, които са се настанили и са взели за заложник целия украински народ”.

Путин даде “най-високата си оценка за действията на руските войници и офицери”, като подчерта, че действат “смело и професионално”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X