https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияАтанасова към Петков: Вие нямате дори едно граматически вярно изречение

Атанасова към Петков: Вие нямате дори едно граматически вярно изречение

В този момент България има нужда от единение и национална отговорна позиция, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС и депутат от Русе Десислава Атанасова по време на дебата по персоналните промени в кабинета “Петков”.

“България в момент на война на по-малкво от 300 км има нужда и от министър на отбраната, който да знае, че там се води война. ГЕРБ ще гласува “за” оставката на министър Стефан Янев, но днес в този дебат стана ясно и още нещо – че днес е ден 78-ми от вашето управление. За по-малко от 80 дни наблюдаваме първи грандиозен провал след многото ежедневни провали на странната ви конструкция. Най-слабото от гледна точка на електорална подкрепа, най-слабото от гледна точка на обществена подкрепа, най-слабо от гледна точка на идеологическа съвместимост и легитимност управление. От ден 1 нямате нито едно смислено управленско решение”, подчерта Атанасова.

По думите ѝ няма да бъдат простени на правителството хаотичните действия и ежедневните грешки. “Вие нямате дори едно граматическо вярно изречение в социалните мрежи”, заяви още Десилава Атанасова, обръщайки се към премиера Кирил Петков.

Тя изрази надежда скоро да се гласува още една оставка и това да е неговата и на целия Министерски съвет.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X