https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниВетовоДве структури в Русе напускат партията на Слави Трифонов

Две структури в Русе напускат партията на Слави Трифонов

Две общински структури на „Има такъв народ“ (ИТН) са подали заявления за доброволно напускане на партията. Това са структурите от Ветово и Иваново. Сред напусналите има и русенци.

„Напускаме ПП „ИТН“, защото нашите политически хоризонти и мислене са за интересите на РБългария и българската нация и не ни дават друга възможност за реализация, поради изложените от нас устни и писмени съображения. Ние като хора с достойнство, патриотично мислене и енергия, искаме нещата, за които убеждаваме другите, да се срещат с действията на организацията, в която членуваме. Честта, съдбата и бъдещето на България за нас винаги са били и ще бъдат важни и значими.

Като редови членове на партията, каквито бяхме до днес, ние не намираме в себе си повече сили безгласно да понасяме разочарованието и болката на много от онези, които лично сме агитирали и ангажирали с политиките на ПП „ИНТ““, се казва в заявленията на членовете, които вече не искат да са част от партията на Станислав Трифонов, пише Бряг.

Начело на двете структури са съответно Николай Захариев – общински координатор на Община Ветово, 5-и в листата на партията на последните избори за 47-о НС, и Станислава Христова – общински координатор на Община Иваново, 6 – а в листата на същите избори. До момента и на двете заявления няма никакъв отговор, нито пък въпрос защо напускат от страна на ръководството на ИТН, макар че писмата са изпратени още на 6 март.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X