https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКръстовището на „Олимп“ се затваря за движение през уикенда

Кръстовището на „Олимп“ се затваря за движение през уикенда

От 14.05. (събота) до 15.05. (неделя) включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Никола Петков“ и ул. „Захари Стоянов“ („Олимп“). Ремонтните дейности са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

1. При движение от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ, по ул. „Тича“ и по ул. „Петрохан“ към бул. „Липник“;

2. В обратна посока от посока КАТ кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „проф. Димитър Баларев“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“ към бул. „Цар Освободител“;

3. Автобусни линии с №12, 15, 16, 18, 20, 30, и 33 ще ползват същите обходни маршрути;

4. Тролейбусни линии №2, 13 и 21 от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ ще се движат по ул. „Плиска“, ул. „Тулча“, ул. „Потсдам“ и покрай Търговски център „МОЛ-Русе“ до бул. „Липник“ и по маршрута си. В обратна посока от бул. „Липник“ покрай Търговски център „МОЛ-Русе“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ и от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по маршрута си.

При неблагоприятни метеорологични условия е възможно ремонтните дейности да продължат и през следващите 24 до 48 часа, за което гражданите ще бъдат своевременно уведомени.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X