https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораТрима щангисти от ТСК – Русе влизат в състава на националния тим...

Трима щангисти от ТСК – Русе влизат в състава на националния тим за Европейското в Тирана

Трима щангисти на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе са включени в разширения състав на националния отбор по вдигане на тежести за предстоящото Европейско първенство за мъже и жени в Тирана.
Надпреварата ще се проведе между 28 май и 5 юни в столицата на Албания. Окончателния избор на 15-те спортисти, които ще представят страната ни, са били определени след контролно от старши треньорът на националния тим Иван Иванов.
Сред тях са възпитаниците на треньорите Кръстина и Радослав Атанасови – Ангел Русев и Денис Данев, които се състезават в категория до 55 килограма и Надежда Мей Нгуен, която се състезава в категория до 49 килограма.
На миналогодишното европейско в Москва българският отбор завоюва три титли, като и трите бяха за русенски състезатели – Ангел Русев (кат. до 55 кг), Стилян Гроздев (кат. до 61 кг) и Надежда Мей-Нгуен (кат. до 45 кг). Сега двама от тях ще защитават титлите си от миналата година, като в първенството няма да участва Стилян Гроздев, който се възстановява след травма.
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X