https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияИванов: Превръщаме изборите в ден на откритите врати и все повече случайни...

Иванов: Превръщаме изборите в ден на откритите врати и все повече случайни хора влизат в политиката

Ние превръщаме изборите в ден на откритите врати за българската политика и влизат все повече случайни хора. Това каза съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов пред Би Ти Ви. Той уточни, че е против предсрочни избори, но по всичко личало, че такива ще има.

По думите му ще има избори на есен, които ще доведат до още по-трудно и невъзможно съставяне на кабинет. Според него това означава, че пролетта на следващата година ще има нов вот.

“Страната се тласка към още по-сериозна криза. Това го направиха от новата коалиция “Ориент експрес”, която свали кабинета без да има план. До такава степен не знаят какво следва, че отказват да застанат едни до други. Партиите трябва да се променят дълбоко, за да станат партньори”, каза още Иванов.

Той разкритикува лидерът на “Има такъв народ” Станислав Трифонов, че е похарчил “една година историческо време на България”. Според него през това време е можело да се свърши много работа, но в крайна сметка партията се е превърнала в “деструктивна сила в българския политически живот”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X