https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЗагиналият 89-годишен водач е предизвикал катастрофата на пътя Русе-Бяла

Загиналият 89-годишен водач е предизвикал катастрофата на пътя Русе-Бяла

Тежка катастрофа взе поредна жертва тази сутрин на пътя Русе-Бяла. Инцидентът е станал в района на Мидата, където са се ударили лек автомобил и украински тир.

Лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от 89-годишен мъж, е пътувал към Русе. След Мидата по неясни причини водачът е загубил управление, колата се е завъртяла и се е ударила със задната си част в насрещно движещия се украински тир. В резултат на удара автомобилът е изхвръкнал извън пътното платно

На място е загинал 89-годишният водач, а 80-годишната му съпруга е откарана в болница в тежко състояние с политравма. Тя е споделила, че мъжът й е имал проблеми със сърцето и най-вероятно му е прилошало. Украинският шофьор не е пострадал, но е в шок от инцидента. Движението е в една лента, тъй като се извършват огледи, предаде Русе медиа.

Още една катастрофа е станала на Русе-Бяла тази сутрин, в района на с.Екзарх Йосиф. Български автомобил е предприел изпреварване на румънска кола, като й е сякъл пътя. Последвал е удар, при който румънският автомобил е излетял извън платното и се е блъснал странично в дърво. При инцидента няма тежко пострадали.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X