https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПенчо Милков вече е бесен: Работата на ВиК-Русе е огромна гавра с...

Пенчо Милков вече е бесен: Работата на ВиК-Русе е огромна гавра с нас

Това е реалността за русенци, вече месеци. Аз я наричам “огромна гавра с нас”, а изпълнителите на проекта на ВиК-Русе – „възстановяване на пътната настилка“.
Месеци наред русенци живеят с ежедневни щети по колите, нерви от натоварения трафик и стрес дали докато се приберат от работа, няма да заварят нова зейнала дупка пред входа си. Това заяви в социалните мрежи кметът на Русе Пенчо Милков.

“И с просто око е видно, че строителите асфалтират директно върху калта и прахоляка, без битум и само по траншеите, които са били изровени. Недопустимо е! Всичко ще се отмие от следващия дъжд, а до зимата отдавна ще сме забравили за „асфалта“, продължава градоначалникът.

“Община Русе не Е възложител на ремонтите, затова служителите ни към този момент могат само да глобяват. Всеки ден санкционираме за безобразното замърсяване, за липсата на временна организация на движението и обозначения за шофьори и велосипедисти, за това, че не росят и не укрепват изкопите. Проблемът обаче остава!
Затова Община Русе ще предяви иск срещу ВиК за всички вреди, които са ѝ нанесени. Същото трябва да направят и потърпевшите русенци. Елате на срещата на 4 юли в Пленарна зала, за да покажем, че с русенци не могат да се подиграват”, зове кметът Милков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X