https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКато за последно: Корнелия Нинова назначава свои хора в Русе

Като за последно: Корнелия Нинова назначава свои хора в Русе

Министерствата на икономиката и на земеделието, които се управляват от БСП в лицето на Корнелия Нинова и Иван Иванов, продължават с кадровите смени в Русе. В последния момент министрите в оставка махат ръководни кадри, за да назначат подходящите според тях лица.

След като вече официално бившият депутат от БСП Георги Стоилов е вписан като изпълнителен директор на Свободна зона-Русе, вчера е била освободена и директорът на „Напоителни системи-Долен Дунав“-Русе Миглена Трифонова.

Дружеството е към земеделското министерство, а според неофициална информация на нейно място е назначен човек от Търговище, свързан с БСП. Медията е направила запитване към Министерството на земеделието и храните по въпроса, но оттам отговор няма, отбелязва Русе медиа.

Предизвестие за освобождаване е трябвало да получи и директорът на Регионалната дирекция „Защита на потребителите“ – Русе Цветан Христов, който е в структурата на Комисията за защита на потребителите и съответно под шапката на Министерството на икономиката. Той е бил извикан в София заедно с други свои колеги, за да му се връчи предизвестието. По неофициална информация обаче Христов е напуснал сградата, преди да го получи, и е излязъл в болнични.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X