https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоКолко струва разхлаждането в русенските басейни

Колко струва разхлаждането в русенските басейни

Най-известните и оборотни басейни в Русе работят от това лято с цена за вход от 10 лева, без да има разлика дали влизат възрастни или деца.

„Цените на ток и консумативи са вдигнати и затова не можем да си позволим по-ниски цени“, обясняват от летните места за развлечение. Басейн „Норд“ в Парка на младежка взема и 2 лева за шезлонг, чадърите обаче са безплатни. Същите са условията и на басейн „Олимпия“ в кв. „Дружба 3“.  И на двете места има ресторанти и бар за храна и разхладителни напитки.

Комплекс „Дунав“ пък взема 10 лева за вход плюс чадър и шезлонг. Освен с ресторанта си, там примамват клиентите си и с жива музика в петък и в събота вечер, както и в сряда, но тогава няма певица, уточняват от комплекса.

Единствено басейн „Локомотив“ това лято ще работи на по-ниски цени – 7 лева вход за възрастен и пет за дете до 7 години. Обаче работи само големият басейн, детският е затворен, уточниха от там пред Бряг. Тук ползването на шезлонг е срещу 3 лева. И в „Локомотив“ посетителите могат да се насладят на гозбите на ресторанта.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X