https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБащата на Петков: Синът ми скочи в политиката като в спасителна акция

Бащата на Петков: Синът ми скочи в политиката като в спасителна акция

Те допуснаха много грешки, защото нямаха никакъв опит. Точно това, че нямаха никакъв опит – им беше и силата. Това каза пред Нова бащата на премиера в оставка Кирил Петков – Петко Петков.

„Всички тези 30 години сме виждали само опитни политици. За първи път видяхме неопитни обаче нормални хора, които мислят за България. Синът ми скочи в политиката като в някаква спасителна акция за България и българския народ. Без обаче българският народ да му го е поискал”, добави още той.

Според Петко Петков хората сега не могат да оценят сина му. Затова ситуацията била толкова противоречива. И сподели, че не отправя упреци към Кирил Петков и се гордее с него.

„Ако имам една мечта в момента – тя е да се събудя и той никога да не е бил в политиката. Но това е просто утопична мечта. Той се е хванал и аз ще бъда винаги зад него”, сподели бащата на премиера в оставка.

По думите му за България в момента е абсолютно пагубно да има нови избори. Петко Петков беше категоричен, че синът му не купува депутати: „Той, ако купуваше, щеше да има правителство в момента”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X