https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияТошко Йорданов в парламента с тениската на Беновска

Тошко Йорданов в парламента с тениската на Беновска

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов предизвика вълнение в пленарната зала на едно от последните заседания на този парламент.

Той се появи в залата по дънки, тениска и сако, а преди да се качи на трибуната хвърли сакото. Депутатите се развеселиха от постъпката му, а съпартийците му дори го аплодираха.

Тошко Йорданов в парламента с тениската на Беновска HARVARD LAW, JUST KIDDING

Надписът на тениската му гласи “Harvard Law” – очевидна препратка към прословутата харвардска диплома на премиера в оставка Кирил Петков. Подобни тениски обикновено носят студентите или завършилите специалност “Право” в Харвардския университет. Там са учили и премиерът в оставка Кирил Петков, и вицепремиерът Асен Василев.

Оказа се, обаче, че тениската с надпис HARVARD LAW, JUST KIDDING има връзка с журналистката Илиана Беновска. Тя я е подарила на Ива Митева от ИТН, когато е гостувала в предаването “Беновска пита”.

“Ива Митева е дала на заем тениската си на Тошко Йорданов. Шоуто на Слави продължава!”, заяви самата Беновска.

“JUST KIDDING означава ПРОСТО СЕ ШЕГУВАМ. ПП ли се пошегуваха с България? Или България сега ще се пошегува с ПП?”, коментира известната журналистка.

От 10 години Беновска задава въпроса: Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България? Ще си отговорим ли на тези избори най-сетне?

И.д. председателят на парламента Мирослав Иванов си „глътна езика“ и направи плаха бележка на Тошко Йорданов, че е облечен неприлично.

“Какво ли е НЕприличното на тениска с надпис HARVARD LAW, JUST KIDDING?”, пита Беновска.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X