https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКметът Милков се ядоса: Трудно сдържам емоциите си

Кметът Милков се ядоса: Трудно сдържам емоциите си

Кметът на Русе Пенчо Милков иска спешни действия за справедливо наказание на изрода, причинил жестока смърт на животно.

“С този пост вероятно ще засегна някои, за които животът на животните е втора ръка /“виж хората как живеем”/. Колебах се дали да добавя снимката, но трудно сдържам емоциите си.”, пише  Милков в социалната мрежа.

“Това е куче – без име, без дом и без ясна възраст. Намерили са го с въже на врата и тежки рани на поляна в квартал “Средна кула”. Колегите от общинския приют го откарват веднага в клиника, но за голямо съжаление там не са могли да му помогнат.”, добави кметът на Русе.

Пенчо Милков е подал сигнал до Районна прокуратура Русе и заяви: “Искам активни и спешни действия за справедливо наказание на изрода /без извинение/, причинил тази жестока смърт. Все още не знаем самоличността му.”

“Дадохме на полицията и прокурорите цялата информация, с която разполагаме. Всеобщата агресия винаги избива към най-беззащитния. Кучетата познават добрите хора, но за жалост невинаги могат да направят човека добър.

“Бих искал да благодаря на всички, които са реагирали бързо, за да спасят животното – за да не пропусна имена, ще спомена колегите от общинския приют в Русе, Ивелин Николов от Сдружението за защита правата на животните и ветеринарите от клиника “Албейтар”, пише още г-н Милков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X