https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023След разкритие на Ruse.news: Костадин Костадинов на тайно посещение в Русе

След разкритие на Ruse.news: Костадин Костадинов на тайно посещение в Русе

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов все пак намери време, за да се отбие, дори и за малко, в Русе. Както Ruse.news съобщи, Костадинов трябваше да проведе среща с обществеността на 23 септември, но изненадващо събитието бе отменено.

По-късно водачът на русенската листа на формацията Златан Златанов, видимо притеснен от острите реакции на обществеността, побърза да оправдае партийния си вожд с това, че ще участва в тв предаване.

Разбира се, националният ефир на “Панорама” по БНТ е много по-привлекателен от групата жители на Русе, които биха уважили визитата му, имайки предвид, че те така или иначе са сигурни избиратели.

Костадинов все пак е решил да отдели малко време, за да се разходи из центъра на Русе и да се снима с феновете си край шатрата на партията. Изненадващото в случая е, че посещението е изключително тайоно и не е обявено предварително, сякаш е подготвено от КГБ.

Защо му е на партиен лидер, който от сутрин до вечер тръби, че партията му ще бъде първа на предстоящите избори, да се крие от избиратели, не става ясно.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X