https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияТошко Йорданов: Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в...

Тошко Йорданов: Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в изпълнителната власт

Много пъти сме казвали, че наши евентуални партньори могат да бъдат извън тези партии. Никога не си променяме моралния компас. Това коментира в „Здравей, България” Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

„ПП-тата са склонни да изиграят един танц с ГЕРБ, ако Борисов се оттегли като председател. Ние такива политически врътки няма да правим и не сме правили. Що се отнася до самите ПП – въпрос на разговори. Наше твърдо убеждение е, че Кирил Петков и Асен Василев не трябва да са в изпълнителната власт”, добави той.

Йорданов подчерта, че ако има правителство, излъчено от ГЕРБ или ДПС, ИТН няма да го подкрепи.

„Това е опорка на „Продължаваме Промяната”. И те, и БСП говореха тотални глупости за нас с ГЕРБ и ДПС”, каза още представителят на ИТН.

По думите му оптималният вариант е ГЕРБ и ДПС да бъдат извън властта. Новото правителство пък трябва да има конкретна програма с конкретни стъпки.

„С ПП се работи изключително трудно. Ако те се държат по същия начин, по който се държаха – с тях не може да се работи. Когато сте коалиция не може единият партньор да казва на останалите какво да правят”, категоричен е той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X