https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияКирил Петков кани Борисов на дебат "с който иска"

Кирил Петков кани Борисов на дебат “с който иска”

Съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да не се крие, а да се яви на предизборен дебат. Петков направи това от ефира на Дарик радио.

Бих призовал, ако ни слушат от ГЕРБ, Борисов да си покани който и да иска от неговите хора и да стане двоен дебат – ние с Асен и Борисов, с който иска друг, обяви Петков.

Посочи, че това ще е истински дебат, защото извън това ГЕРБ хвърлят лозунги и говорят лъжи. “Ето сега ние сме готови и излизаме, но трябва да е с Борисов. Защото въпросът е, че който решава в една партия какво да се случва не трябва да се крие зад хората”, обясни Петков.

В хода на интервюто той два пъти призова ГЕРБ “ако слушат” да дойдат на дебат по всякакви теми, определени от водещия го. “Но истината е, че според мен Борисов го е страх, сам го е страх, сега ще го е страх да излезе и някой с него”, заключи Петков.

По-късно в същото предаване лидерът на БСП Корнелия Нинова също коментира, че в тази кампания няма желание за дебати между лидерите. “Медиите проявиха интерес, но се оказа, че сме малко тези, които бихме се отзовали”, обяви тя. Посочи, че не само от една партия не са готови на това като се позова на неофициална информация от медии.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X