https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниДве могилиДепутатът Драгомир Драганов сравни парламента с Общинския съвет в Две могили

Депутатът Драгомир Драганов сравни парламента с Общинския съвет в Две могили

Русенският депутат от ГЕРБ-СДС Драгомир Драганов направи паралел между Народното събрание и Общинския съвет в Две могили, където доскоро беше общински съветник.

“В Две могили повече от шест месеца не можехме да изберем председател на Общинския съвет, накрая решихме да е най-възрастният, който беше от ДПС. Същото се случи в Народното събрание, просто тук сме 240 души, а в Две могили бяхме 13”, заяви пред Ruse.news народният представител.

Той е на мнение, че ще има правителство, но преговорите ще бъдат много тежки. Надява се да се случи с мандата на ГЕРБ-СДС, защото така е справедливо.

Драганов изрази надежда скоро да влезем в Шенген, което ще спомогне за трафика в Русе. “Ще се отпуши транспортният коридор, тъй като митницата ще се премести на южната граница. За Русе и региона е изключително важно да се отпуши тази тапа. Много е важно да сме в Шенген, ще е от помощ до изграждането на паркингите и магистралата”, смята той.

Драганов е категоричен, че ще го видим скоро на трибуната. Обещава да не е сред мълчаливите депутати.

Пред Ruse.news депутатът сподели, че се работи лесно с колегите му от ГЕРБ в парламентарната група. “От СДС сме четирима депутати, но имаме зам.-председател на групата, добре сме представени”, допълни Драганов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X