https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораЕто в кои парламентарни комисии се намърдаха русенските депутати

Ето в кои парламентарни комисии се намърдаха русенските депутати

След бурни спорове народните представители успяха да си поделят местата в постоянните парламентарни комисии. Ето как русенските депутати са разпределени в тях:

Десислава Атанасова е член в Комисията за контрол на службите по сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и член на Комисията по превенция и противодействие на корупцията.

Колегата й от СДС Драгомир Драганов е член на Комисията по въпросите на Европейския съюз и на Комисията по транспорт и съобщения.

Рена Стефанова от ПП е зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

Вторият русенски депутат от ПП Димитър Недялков е зам.-председател на Комисията по транспорт и съобщения и член на Комисията по икономическа политика и иновации.

Депутатът от ДПС Ализан Яхова е зам.-председател на Комисията по въпросите на Европейския съюз и член на Комисията по земеделието, храните и горите.

Златан Златанов от “Възраждане” е зам.-председател на Комисията по конституционни въпроси и член на Комисията по правни въпроси.

Иван Иванов от БСП е зам.-председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на Комисията по земеделието, храните и горите.

Иван Белчев от “Демократична България” е член на Комисията по образованието и науката и Комисията по околната среда и водите.

Останаха няколко парламентарни комисии, които са с непопълнен изцяло състав.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X