https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияТошко Йорданов прогнозира кога ще са следващите избори

Тошко Йорданов прогнозира кога ще са следващите избори

Предсрочните парлментарни избори ще са на 12 или 19 март догодина. Тази прогноза направи зам.-председателят на “Има такъв народ”, чиято партия не успя да прескочи 4% бариера и не влезе в настоящия парламент.

Това, което правят ГЕРБ, ДПС и БСП, е с цел да манипулират предстоящите избори с хартиена бюлетина в тяхна полза, заяви той в “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ. По думите му “Продължаваме Промяната” и “Демократична България” са политизирали темата.

Според Йорданов сегашните машини, купени от ГЕРБ, подлежат на манипулация. Доказан факт, не в България. В България има основателни съмнения. Мога да дам няколко примера – никога досега държавата не е правила одит на “Информационно обслужване”, което в крайна сметка сумира данните. Не е проблемът в тази флашка, която Бойко Борисов я разнася, каза той.

Тошко Йорданов коментира още, че ИТН ги няма в парламента и няма кого да обвинят. Сега започва играта кой да бъде виновен, че ще се ходи на избори. ДБ сега ли откриха, че БСП са двулични, къде им беше акълът в предишния парламент, каза Йорданов.

Заместникът на Слави Трифонов допълни, че ако ИТН сега бяха в парламента, щеше да има правителство и председателят на НС нямаше да е от ГЕРБ. Той обвини ПП в лицемерие, че публично се обявяват срещу ГЕРБ, а в същото време при тяхното управление са назначавали кадри на ГЕРБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X