https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБабикян: Служебният кабинет и президентът ни спасяват от суровата гладна зима, която...

Бабикян: Служебният кабинет и президентът ни спасяват от суровата гладна зима, която не идва

“Това, което наблюдавам като поведение на партиите, ми прилича на игра на котка и мишка. Виждам едно надлъгване, което е много грозно отстрани”. Това коменнтира пред Нова тв Лидия Шулева.

Не мисля, че основната причина да се бавят преговорите е зимата и целта да нямаме избори през зимата. Целта на всичко е да се водят преговори и да се гласуват законите, за да се гарантира получаването на парите по Плана за възстановяване. Вече два месеца аз поне не съм разбрала да се гласува някой от тези нужни за нас закони. Два месеца се занимаваме с всичко друго, но не и с това, което е изключително важно. Ако ще се отлагат изборите, това не е заради зимата, а заради това, че трябва да се приемат спешно тези закони, защото са много важни за страната, посочи тя.

“От консултациите при президента вчера с ДБ стана ясно на коя партия той няма да даде третия мандат. То е силно казано “консултации”. То беше разговор за това кой какво е завършил и защо България не трябва да дава оръжия на Украйна”. Това коментира пред Нова тв Милен Керемедчиев.

Видяхме вчера, че президентът продължава да показва неприязън към Демократична България. Вчера беше дебат, не консултации, допълни той.

“Човекът вчера каза, че докато е студено, няма да има избори и малко преди плажа ще правим избори. Смешно е. Уж правиш консултации, пък говориш за избори. От два месеца ни плашат със студена, сурова и гладна зима, но тя не идва. Но това не пречи да ни спасяват два месеца. Аз изключително спасен се чувствам и съм щастлив”, посочи Арман Бабикян.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X