https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноПрожектират филма "Истинските супер герои" и в Русе

Прожектират филма “Истинските супер герои” и в Русе

На 23 ноември, от 10:30 часа, в конферентната зала на хотел „Ана Палас“ в Русе ще бъде прожектиран документалният филм „Истинските супер герои“.

Специални гости на събитието ще бъдат управителят на Комплексния онкологичен център в града д-р Камен Кожухаров и Елена Лазарова, психолог в лечебното заведение.

Продукцията повдига един от най-големите проблеми в нашето общество, свързан с борбата на хората с онкологични заболявания. Той проследява борбата на хора, успешно победили болестта и пресъздава емоционалните, психически и физически състояния на хора от различни националности, с различни професии и на различна възраст, чиято диагноза „рак“ преобръща живота им, но се фокусира върху това, че човек не трябва да губи вяра и надежда.

Срещата е насочена към пациентите с онкологични заболявания и техните близки като целта е те да бъдат подпомогнати да намерят положително решение и път за себе си. В дискусията след прожекцията ще се включи и главното действащо лице от филма Бианка Илич – борбена и позитивна жена, която лично ще сподели своя опит.

Кампанията включва пет безплатни прожекции и провеждане на дискусии с представители на целевата група от болници, диспансери, комплексни онкологични центрове в София, Пловдив, Панагюрище, Русе и Стара Загора.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X