https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияПетков: Днес е денят, в който демократичният вот на всеки гражданин ще...

Петков: Днес е денят, в който демократичният вот на всеки гражданин ще бъде подменен

„Хартиената коалиция реши, че днес е денят, в който ще прокара хартиената бюлетина. Днес е денят, в който демократичният вот на всеки български гражданин ще бъде подменен. Днес е денят, в който отваряме отново вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес е денят, когато изкривяването на демократичния вот кара цялата система да работи корупционно – от изкривени избори, откраднат вот, до откраднати данъци, пари в чували и бюлетини в чували“, каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Противниците на хартиената бюлетина „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ дадоха съвместен брифинг.

„Щеше да има дебат, комисия, изслушване на всички аргументи – не видяхме това. Видяхме железното прокарване, на това което хартиената коалиция е решила. Днес те са решили да прокарат това, което са си наумили, да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина в един процес, който не гарантира това да се случи по разумен начин с гаранции“, каза Христо Иванов, съпредседател на ДБ.

„Това е кражба на вота на българските граждани и връщане обратно към чувалите на ГЕРБ – чувалите с кеш от магистралите и чувалите с бюлетините “, коментира Асен Василев, съпредседател на ПП.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X