https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияБорисов: Това, че съм се оттеглил, е разум, опит и мъдрост!

Борисов: Това, че съм се оттеглил, е разум, опит и мъдрост!

“Сутринта имах дълъг разговор с ПГ на ГЕРБ. Имахме два варианта: партийна кандидатура, което щеше да се приеме като бламиране на първия мандат. Вторият вариант, защото искаме да има редовно правителство и държим на политическата система да излъчи редовно правителство, неутрален кандидат.”

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, където гостува на актива на партията.

“Третият мандат е изключително рискован, защото не знаем президентът на кого ще го даде. А и тези, които не дойдат на разговори в първия мандат, не трябва да очакват да ходим ние на разговори. Направих крачка назад, депутатите бяха много против да не съм аз премиер, и аз се оттеглих – депутатите решиха, че това е изходът от тази политическа криза. И след март да има избори, ще е същото, обзалагам се, че и през май ще има избори. Само да упрекваме президента, не е честно”, каза още Борисов.

Да не се правят на това, което са, като ни обвиняват, че сме с Радев – само ГЕРБ издигна кандидат срещу него. Така Борисов коментира слухове, че се е виждал с Радев.

Далече от нас, далече и от другите, доказан, патриот, умен, успял, критичен, доказан професионалист като образование, знание, умения, връх в неврохирургията, най-младият член-кореспондент на БАН – така Борисов описа кандидатът на ГЕРБ за премиер проф. Габровски.

Това е начин да привлечем действително умни, образовани хора да помогнат на политическата класа, в която се инсталирахме сами.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X