https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПГДВА „Йосиф Вондрак“ се включва в "Българската Коледа" с благотворителен базар

ПГДВА „Йосиф Вондрак“ се включва в “Българската Коледа” с благотворителен базар

В дните преди Коледа в ПГДВА „Йосиф Вондрак“ празнично настроение създаде изложбата с изделия на ученици от гимназията. Изработените в часовете коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички чрез 3-D принтера привлякоха интереса на русенци в мразовитата сутрин на 22 декември. Средствата от продажбите и даренията на учителите ще бъдат за подкрепа на нуждаещите се от лечение деца в Българската Коледа, съобщиха от учебното заведение.

Изложбата е част от събитията, организирани от Ученическия съвет в училището. На 21 декември след гласуване на Коледното тържество бяха избрани Мисис и Мистър Коледа. С гордост Преслава Атанасова и Преслав Ранков поставиха празничните корони на главите си на фона на аплодисментите от своите съученици.

Грамоти и материални награди на изявени ученици връчи инж. Галя Тодорова – директор на ПГДВА „Йосиф Вондрак“. Драматизацията – импровизация „Коледни вълшебства“ на 22 декември представя клуб „Млади театрали“ с ръководител Диляна Бобокова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X