https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораСъс счупен крак се размина 20-годишният, който размаза БМВ-то си на "Липник"

Със счупен крак се размина 20-годишният, който размаза БМВ-то си на “Липник”

20-годишният водач, който е бил зад волана на автомобила, собственост по първоначална информация на баща му, е изгубил управление. Предполага се, че се е движил с висока скорост, при което е закачил с предната лява гума бордюра на разделителната ивица и след около 20 метра се е врязал в стълб от тролейбусната мрежа.

Стълбът е бил непосредствено преди колоните на моста, където при такива инциденти са ставали тежки катастрофи с жертви. Ударът е бил толкова силен, че и двете осветителни тела на върха на стълба са се откачили и са паднали, а колата е отскочила към бетонната стена.

В БМВ-то са пътували водачът и още един младеж. Пътникът се е отървал по чудо без драскотина, а шофьорът е откаран в болница. Той е със счупен крак.

При удара предницата на колата е разпиляна напълно, а предната лява гума се е откъснала. Заради инцидента движението по бул.“Липник“ в посока центъра бе преустановено, предава Русе Медиа.

Водач на тролей разказа, че автомобилът, който го е изпреварил по булевард “Липник“, се е движил през цялото време с висока скорост.

На място има екип на почистващата фирма „Нелсен“, която да отстрани отломките по платното.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X