https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияАтанасова: Декларацията на ПП е лекомислена и некомпетентна

Атанасова: Декларацията на ПП е лекомислена и некомпетентна

Атанасова: Декларацията на ПП е лекомислена и некомпетентна

Предложената от „Продължаваме Промяната” декларация некомпетентна и лекомислена. Такова мнение изрази в студиото на „Здравей, България” лидерът на ПГ на ГЕРБ и депутат от Русе Десислава Атанасова.

„Много отдавна предложихме разговор по приоритети, по декларации, по един общ документ на 48-ото НС, зад който да застанем политическите сили, без да има значение кой кога и какъв мандат ще вземе. Имаше и контактна група, на която не отидоха. Предложихме експертно правителство, в което липсваха ярко изразени политически лица от ГЕРБ”, припомни Атанасова.

„Очаквах, че след това злополучното 7-месечно управление и пребиваване известно време в парламента, колегите от ПП са натрупали някакъв дори малък политически опит. Не може един управленски документ, който евентуално е програмна декларация или проект за решение, да е пропуснал в своята част редица сектори от обществения живот, които са части от икономическия такъв. Няма ги онези смели мечти за 4-5 моста на Дунав, няколко магистрали. Няма я дори гарата в Етрополе. Няма дори поддържащ ремонт на пътищата”, смята лидерът на ПГ на ГЕРБ.

Според нея управлението на „Продължаваме Промяната” е струвало скъпо на България.

„Във всяка сфера на обществения живот е абсолютен крах и разруха. Вчера стана ясно, че в енергетиката са се взимали еднолични решения и за това пряка вина носят Асен Василев и Кирил Петков. ПП са в изолация. За тях единствено са се закрепили ДБ. Всички са наясно колко не могат ПП. 3 пъти сме били в управление с наш мандат и 3 пъти сме излъчвали министър-предател. Тоест, доказали сме, че можем да управляваме”, категорична е Атанасова.

И заяви,че имат условия, ако третият мандат отиде в ДБ и търсят подкрепа от ГЕРБ. „Да дадат оценка на управлението на четворната коалиция, оценка на всички корупционни скандали”, поясни тя.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X