https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоБлаготворителен волейболен турнир за Георги

Благотворителен волейболен турнир за Георги

Първият за 2023г. благотворителен волейболен турнир ще се проведе в полза на Георги Колеолов, който е диагностициран със злокачествен мозъчен тумор и след операция и отказа за по-нататъшно лечение от лекарите в България, семейството му го транспортира в Анадолу, клиника до Истанбул, Турция. Сумата за лечението е непосилна за семейството на Георги и те имат нужда от помощ.

Турнирът е изцяло любителски и всеки, който желае да участва може да го направи. Ако сте любител на спорта, но не желаете да играете, сте добре дошли да дойдете и да погледате.

Правила:
1. Турнирът ще се проведе във формат 2 от 3 гейма до 25 точки, като при равенство се играе решаващ 3ти гейм до 15 точки.
2. Всеки отбор трябва да разполага с минимум 6 състезатели и минимум един, от които момиче.
3. В турнира ще вземат участие 8 отбора разпределени в 2 групи по 4 отбора.
4. Първите два отбора от всяка група ще продължат към полуфиналите. Полуфиналите ще се играят на кръст както следва: А1-Б2 и А2-Б1. След полуфиналите играят А4 – Б4 И А3 – Б3. След, което се играе за трето място и след това финал като може да се играе или 2 от 3, или 3 от 5 гейма.
5. Отборите в групите ще бъдат определни посредством жребий.
6. Препоръчително е всеки отбор да загрява преди мача, тъй като разполагаме с ограничено време.
7. Всеки отбор трябва да има по двама или трима души, които да съдийстват, когато не играят следващ мач.

Начало 28ми януари 8:00, като до края на деня, ще се изиграят всички мачове в групите. На 29ти Януари от 9:00 ще се играят полуфинали и финал. Програмата ще излезе, когато всичките осем места се запълнят.

Записване:

Всеки желаещ да се запише може да се свърже с мен. Таксата на отбор ще е 100 лева. Всички събрани такси ще са в полза на каузата. Записването на отборите става след заплатена такса.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X