https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКакво гарантира програмата "Изряден клиент" на абонатите на "Топлофикация Русе"

Какво гарантира програмата “Изряден клиент” на абонатите на “Топлофикация Русе”

“Участниците в програмата се възползват от пределна цена за битово гореща вода в размер на 12,50 лева без ДДС за всеки потребен и отчетен кубик,” заяви инж. Севдалин Желев, директор на “Топлофикация Русе”.

За включване в програмата „Изряден клиент“ трябва да са изпълнени три условия:

– Клиентът не трябва да има просрочени, съдебни и присъдени задължения към топлофикацията и фирмите за дялово разпределение до последния ден на месеца, за който се издава фактурата;

– Всички индивидуални уреди за дялово разпределение да са с преминала метрологична проверка и да са изпълнили в срок предписанията на топлофикационното предприятие и топлинния счетоводител;

– Потребителите да са осигурили ежемесечен отчет на индивидуалните уреди за дялово разпределение на съответния топлинен счетоводител, обслужващ сградата и топлофикацията чрез визуален отчет, дистанционен отчет или предоставяне на данни чрез интернет сайта на топлофикационното предприятие.

При неосигурен достъп за отчет, клиентът губи правото да участва в програмата „Изряден клиент” както за текущия месец, така и за следващия.

Най-голямото предимство на промоционалната програма е възможността потребителите да ползват топла вода през цялата година на достъпна за тях цена по време на растяща инфлация.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X