https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораТрима са мераклиите за най-мразения шефски пост в Русе

Трима са мераклиите за най-мразения шефски пост в Русе

Трима са одобрените кандидати за управител на „Водоснабдяване и канализация“ – Русе, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Това е и най-мразеният директорски пост в Русе, а причината е – водният цикъл, който превърна града в ремонтна площадка.

Както е известно, изпълняващият в момента длъжността инж. Илиан Милев бе назначен до конкурс, какъвто вече е обявен от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

За поста са подали документи четирима кандидати, от които са одобрени трима – сегашният управител Илиан Милев, главният счетоводител на ВиК – Русе Галя Влаева и бизнесменът Константин Велев.

Светослав Александров Бонапартов не е одобрен поради установено несъответствие на представените документи с изискващите се минимални и специфични изисквания по отношение на професионалния опит (т. 1, буква „б“) от обявата.

Допуснатите кандидати трябва да разработят концепция за развитие на търговското дружество за 5-годишен период на управление, след което ще бъде проведено събеседване.

Договорът за управление с избрания кандидат за управител се сключва за срок от 5 години. Месечното възнаграждение на управителя се определя при условията и реда на чл. 56 от Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X