https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияХристо Иванов: Преговорите с ПП ще са тайни, целим първо място на...

Христо Иванов: Преговорите с ПП ще са тайни, целим първо място на изборите

Разговорите между „Демократична България и „Продължаваме промяната“ няма да са публични и ще започнат в първия възможен момент. Това увери съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на парламента.

„Трябва да изберем най-добрия вариант, за да постигнем максимум ефект. Ефектът, който целим, е първото място. То да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната”, каза Иванов.

По думите му гласоподавателите на двете формации няма защо да се притесняват. „България трябва да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на възможности. Очевидно е, че това без нас не може да стане“, категоричен е той.

По думите му съдебната реформа и нейното реализиране са въпрос на желание. „ГЕРБ и ДПС провалиха гласуването. Те бяха в зала, те не се регистрираха”, отбеляза той.

Той тълкува решението на депутатите на ГЕРБ да не се регистрират като нежелание реформата да бъде прекарана. „Възможно е законопроектът да мине на второ четене“, очаква бившият правосъден министър във втория кабинет на ГЕРБ.

Иванов уточни, че по отношение на листите те ще държат „да генерират подкрепа и в тях да има лидери, които ясно да мобилизират волята на хората да гласуват, за да можем да постигнем максимален ефект“. Единственото нещо, което ме интересува е максималният ефект за страната“, категоричен е съпредседателят на „Демократична България“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X