https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНова специалност в РУ „Ангел Кънчев“

Нова специалност в РУ „Ангел Кънчев“

След няколкогодишна пауза Русенският университет „Ангел Кънчев“ обяви прием по напълно нова интердисциплинарна бакалавърска програма.

Специалност „Европейско и международно сътрудничество“ е интердисциплинарна програма в областта на европейските проекти и международното бизнес сътрудничество, съобщиха от учебното заведение.

Обучението се провежда по иновативна система от 4 образователни модула: Европейско и международно сътрудничество в публичния и неправителствения сектор, международно бизнес сътрудничество, английски език за международно сътрудничество и извънаудиторна практическа подготовка.

Специалността е ориентирана към отговаряне на нуждите на бизнеса за специалисти, които знаят и могат да разработват европейски и други международни проекти. Завършилите специалността получават правоспособност за управление на средствата по европейските фондове според Закона за управление на средствата от Европейските фондове при споделено управление (ЗУСЕФСУ) и професионална квалификация „Експерт по европейски програми и международна дейност“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X