https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияНинова: Официално никой не е подавал молба за напускане на БСП, партията...

Нинова: Официално никой не е подавал молба за напускане на БСП, партията се оздрави

“Партията сама се оздрави. В нея има един инстинкт за самосъхранение при заплаха партията се сплотява. Официално никой досега не е подал молба за напускане, нито в Перник, нито в Пловдив. Явно е медиен фойерверк, за да се вмени, че партията се разпада”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в предаването “Тази сутрин”.

Според нея малка група атакува по грозен начин, не се съобразява с мнозинството в БСП.

“Това са хора, които години наред се опитват да овладеят БСП и да я управляват, така че да бъде в техен личен интерес”, каза Нинова.

Тя коментира и отливът на БСП. “Искаме да обединяваме хора около идеи, а не всеки да гони личния си интерес. Подадохме ръка на левицата, но всеки решава дали да напусне, или не”, каза Нинова.

Нинова коментира и бившия депутат от БСП Явор Божанков. “Няма как да си избран от партия, която да казва, че е за мира, против износ на оръжия. Участвал си в това решение, а след това да излезеш в парламента и да кажеш, че си за износ на оръжие, за легализиране на марихуаната в България. Или си част от екип, и можеш да работиш идейно, или си избираш своя път. Ето той си намери в “Демократична България”, с коренно различна идеология”, каза тя.

“Докато съм председател на БСП българските социалисти няма да приемат Истанбулската конвенция”, добави Нинова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X