https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияРадостин Василев: Слави остарява като цървул, а не като катедрала!

Радостин Василев: Слави остарява като цървул, а не като катедрала!

“Слави Трифонов отново се прояви като приятел на мутрите и верен и дългогодишен защитник на ъндърграунда. Това негово качество се прояви в пълен блясък, когато Слави свали правителството на Кирил Петков, което беше затиснало мафията за пръв път от 30 години. Ех, това не се хареса на приятеля на Васил и Жоро Илиеви, на Илия Павлов и на повечето мутри от 90-те и нататък знаете историята”, заяви Радостин Василев – бившият спортен министър и член на партията на Трифонов.

“Слави Трифонов блесна с пост във фейсбук, в който защитава купувач на гласове, наркодилър, лихвар и схемаджия, който открито провокира мен и колегите от ПП в Плевен на 8-ми март”, допълни адвокатът в профила си във Фейсбук.

Ето какво написа още Василев по адрес на Слави Трифонов:

“Малко предистория:

На 8 март бях спрял колата си пред частен гараж, защото заедно с колегите от “Продължаваме промяната” подарявахме цветя на дамите по случай празника и пренасяхме цветята до нашия офис, който е в непосредствена близост.

След около час се върнахме и до колата ми ни чакаше някакъв човек, който наричат Ицко Малкия с още няколко здрави татуирани момчета и започна да крещи защо сме се бавили, защо сме спирали пред частен гараж и каза, че ни чака от повече от час. Същият ни обижда в присъствието на двама полицаи. Попитах го в какво качество е там и кой е той.

Оказа се, че нито гаража е негов, нито го ползва, но е “съвестен гражданин”. Същото лице беше повикало полиция и градска мобилност и беше там единствено с цел да търси скандал с мен. По никакъв начин не отговорихме на явно подготвената провокация и агресия от страна на това лице, но ние пред мутри не се гънем. Това беше платена и организирана провокация и за целта беше използван някакъв местен футрафон с километрично досие в МВР, което чета в момента. Така нареченият Ицко се обърка, че може да ме заплашва. Аз за разлика от Слави не понасям мутри и не пея на техни партита. Аз искам да изчистя Плевен от такива като Ицко.

Заплатих глобата си за неправилно паркиране в размер на 30 лева и продължихме да подаряваме цветя на дамите в град Плевен. Всичко това, разбира се, бе променено от жълтокафявата клоака ПИК, Трибюн, Pleven utre и още няколко представители на тротоарната журналистика на високи токчета, с цел да бъда дискредитиран. Били сме заплашвали Ицко, той се притеснявал за семейството си. Ицко бил бизнесмен. Всъщност Ицко наистина трябва да го е страх, защото такива като него трябва да живеят в страх, а не да обикалят улиците спокойно. Липсата на държава кара хората да изпитват ужас от Ицко и неговите приятели. Страх ги е дори полицаите и магистратите. Мен не ме е страх от Ицко и той го разбра при срещата си с мен.

Поредният неадекватен и злобен коментар на Слави от днес, само затвърждава, че той е в един отбор с бухалките на задкулисието от ГЕРБ и ДПС. След Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова, Христо Иванов, Корнелия Нинова и др, дойде и моят ред да бъда очернен от Дългия. Човече, та ти мразиш всичко и всички. Агресия срещу Бойко Борисов и Ахмед Доган от твоята уста не сме чули.

Приемам този пост на Слави като израз на абсолютната му политическа и морална безпомощност. Това е пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН. Този проект съществува вече само и единствено с цел да очерня ПП и всички възпротивили се на неговия лидер.

Предателят на мечтите за промяна на близо 700 000 българи и изчегъртване на модела ГЕРБ няма право да говори за чест и достойнство.

Ти си на нивото на ПИК, Соня, Недялко, Кралев и др….

В последните месеци, ти Слави, тотално затвърди убеждението на всички, че си политически импотентен и ужасно зависим човек, който подлъга много честни и почтени хора. А накрая си направи публично самоубийство, действайки в пълна симбиоза с ГЕРБ и ДПС.

Предсмъртните политически конвулсии на Слави Трифонов са достойни за съжаление.
Най-страшен е адът на гузната съвест!

Скъпи Слави, не ти, а аз се извинявам на всички български граждани, че късно разбрах и не сложих по-рано край на твоя корпоративен проект ИТН. Днес ти обещавам, че дори в твоя роден град ще бъдеш разгромен и победен! Надявах се да си водач на листа в Плевен, но аз знам, че те е страх. Тошето е полезния идиот, който прати на терен. Понеже си ми завел дело срещу мен, защото се чувстваш наранен и страдаш много, че съм казал на 13.06.2022г, че мафията е пробила в ИТН, днес искам да ти го повторя. Мафията проби в ИТН, а днес вече ИТН е мафията.

Благодаря Ви за вниманието!

P.S.: Малко снимки на Слави и на “уважавания бизнесмен” Ицко, който никой не е заплашвал, но него има защо да го е страх… Удивителна прилика. Може да са роднини”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X