https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
spot_img
НачалоОбществоРусенец грабна приз на церемонията „Логопед на годината“

Русенец грабна приз на церемонията „Логопед на годината“

Русенец грабна приз на церемонията „Логопед на годината“

Русенският логопед Кирил Тодоров спечели второ място в първите годишни награди „Логопед на годината“, организирани от Логопедия.БГ.

Регламентът предвиждаше да бъдат връчени девет индивидуални награди по региони, награда за организация, както и специалната награда „Логопед на годината“ за изключителни постижения, предава Русе Медиа.

Кирил Тодоров е втори в категорията „Индивидуални награди по региони“ за Северен централен район, който обхваща областите Русе, Разград, Велико Търново, Габрово и Силистра. Номинацията му бе издигната от благодарни клиенти, на които е помогнал с работата си. А мисията на наградите бе точно такава – да бъдат отражение и признание за положения труд, себеотдаване и развитие на логопедите като специалисти, както и на приноса им в развитието на професията. Отличията бяха връчени на специална връчени на специална церемония в София.
Русенецът Кирил Тодоров е завършил бакалавър специалност „Социална педагогика“ и магистър специалности „Педагогика на деца със специални образователни потребности“ и „Диагностика и корекция на комуникативните нарушения“. Има присъдена III ПКС по специална педагогика от ДИКПО – гр. Варна. Притежава 9-годишен опит в ресурсното подпомагане и рехабилитацията на комуникативните нарушения на деца в предучилищна и училищна възраст. Действащ ресурсен учител. Работил по два проекта на Община Русе в социалната сфера. Участвал е в над 15 надграждащи обучения и следдипломни квалификации.

През 2019г. основава „ЕС ПИ ЕС ТЕРАПИ“, където работи с деца и възрастни. Участвал е в над 15 надграждащи обучения и следдипломни квалификации.

spot_img
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X