https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРусенец грабна приз на церемонията „Логопед на годината“

Русенец грабна приз на церемонията „Логопед на годината“

Русенският логопед Кирил Тодоров спечели второ място в първите годишни награди „Логопед на годината“, организирани от Логопедия.БГ.

Регламентът предвиждаше да бъдат връчени девет индивидуални награди по региони, награда за организация, както и специалната награда „Логопед на годината“ за изключителни постижения, предава Русе Медиа.

Кирил Тодоров е втори в категорията „Индивидуални награди по региони“ за Северен централен район, който обхваща областите Русе, Разград, Велико Търново, Габрово и Силистра. Номинацията му бе издигната от благодарни клиенти, на които е помогнал с работата си. А мисията на наградите бе точно такава – да бъдат отражение и признание за положения труд, себеотдаване и развитие на логопедите като специалисти, както и на приноса им в развитието на професията. Отличията бяха връчени на специална връчени на специална церемония в София.
Русенецът Кирил Тодоров е завършил бакалавър специалност „Социална педагогика“ и магистър специалности „Педагогика на деца със специални образователни потребности“ и „Диагностика и корекция на комуникативните нарушения“. Има присъдена III ПКС по специална педагогика от ДИКПО – гр. Варна. Притежава 9-годишен опит в ресурсното подпомагане и рехабилитацията на комуникативните нарушения на деца в предучилищна и училищна възраст. Действащ ресурсен учител. Работил по два проекта на Община Русе в социалната сфера. Участвал е в над 15 надграждащи обучения и следдипломни квалификации.

През 2019г. основава „ЕС ПИ ЕС ТЕРАПИ“, където работи с деца и възрастни. Участвал е в над 15 надграждащи обучения и следдипломни квалификации.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X