https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияИцо Хазарта нарече шефа на Народния театър "мушмула"

Ицо Хазарта нарече шефа на Народния театър “мушмула”

Ицо Хазарта нарече шефа на Народния театър

Директорът на Народния театър щял да съди Камен Донев за обида. С цялото ми уважение – трудно бих се сетил за по-сигурен начин цяла България да започне да те нарича “мушмула”. Така рапърът Ицо Хазарта и бивш член на комисията по култура в Народното събрание от групата на Продължаваме промяната Ицо Хазарта коментира напрежението между актьора и шефа на културната институция, провокирано от разрива между тях заради скандала около уволнението на главния режисьор Александър Морфов.

В понеделник стана ясно, че скандалът в Народния театър отива в съда. В СРС вече има образувани 2 дела – първото по иска на актьора Валери Йорданов срещу Васил Василев. Йорданов твърди, че здравословното му състояние сериозно се е влошило, след като научил, че е започнала проверка срещу неговия „духовен баща“ Александър Морфов.

Второто дело е по тъжба на директора на театъра, който се почувствал обиден от изказване на актьора Камен Донев, който в интервю пред Би Ти Ви нарекъл Василев „мижитурка“, „човечец“ и казал, че „не е читав човек“. Директорът на Народния театър настоява Донев да бъде признат за виновен за обида и да му плати 2500 лв. за причинени неимуществени вреди.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X