https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноОткриват музей на селфитата в Русе

Откриват музей на селфитата в Русе

Първият Selfie Museum в България отваря врати в Русе на най-веселия ден на 1 април, съобщават организаторите, като подчертават, че това не е шега. Мястото е на ул. „А. Буров“ № 2, (преди Royal city center).

Организаторите са подготвили три етажа с над 30 селфи кътове и стени за снимки лични и семейни. Selfie Museum не предлага услугата заснемане, но посетителите могат да си поканят и професионален фотограф, който да направи крайния резултат зашеметяващ. Всеки кът има стойка за телефон или лед ринг осветление.

Влизането в музея ще бъде на всеки 30 минути. Ще се допускат определен брой посетители спрямо капацитета на помещението. Времетраенето на всяка сесия е един час, с опция за удължаване. Входът за възрастни е 20 лв. на час, следващият ще бъде на половин цена. Има специални цени за ученици, подготвени са и пакетни предложения. Музеят ще работи от вторник до петък от 13 до 20 часа. Събота и неделя от 10 до 20 часа. Понеделник е почивен ден.

Хора под 14 г. могат да влизат само с придружител. Родителите/придружителите носят цялата отговорност за своите деца по време на престоя в музея, предупреждават домакините. Използване на филтри и ефекти са позволени, поясняват още организаторите.

Припомняме, че такъв музей откриха миналата година в Букурещ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X