https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияСлави обжалва запора, наложен от Лена Бориславова

Слави обжалва запора, наложен от Лена Бориславова

Слави Трифонов е обжалвал запора, който Софийският градски съд наложи на сметките на фирмата му “Седем-осми”. По жалбата на Трифонов трябва да се произнесе Софийският апелативен съд, чиято дума по казуса ще е последна, съобщава „Сега“.

40 000 лева от сметките на фирмата бяха запорирани заради гражданското дело, което Лена Бориславова заведе срещу компанията на лидера на ИТН.

Поводът е “Песен за Лена”, която беше пусната по партийния тв канал “7/8” неотдавна, а след това нашумя в социалните мрежи. В нея Бориславова е главен герой, а текстът прекрачва границите на добрия вкус. В иска си Бориславова обяснява колко засегната и разстроена е била от песента, в която има обидни и вулгарни думи.

“Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа сатира, от която някои хора много ги боли, защото явно се чувстват недосегаеми”, коментира при завеждането на делото Трифонов.

Когато пусна иска срещу “Седем-осми”, Бориславова се закани, че “след сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки”. Все още няма информация за други внесени искове.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X