https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщество"Анонимните алкохолици" в Русе с първа информационна сбирка

“Анонимните алкохолици” в Русе с първа информационна сбирка

Русенската група на „Анонимни алкохолици“ организира първата си публична информационна сбирка в Русе.

Събитието ще се състои на 20 май от 13:00 часа в Католическата църква „Св. Павел от Кръста“ на ул. „Епископ Босилков“ 14.

Проявата е посветена на втората година от създаването на групата на АА в Русе и е отворена за всеки. В нея ще се включат членове на групата, лекари и гости от страната.

Сбирки на АА се провеждат всеки вторник от 19:30 на ул. „Епископ Босилков“ 14. „Ние се възстановихме от едно на пръв поглед безнадеждно състояние на духа и тялото. Главната ни цел е да останем трезви и да помогнем на други алкохолици да достигнат до трезвост. Единственото изискване за членство е желанието да се спре пиенето. Няма такси или вноски за членуване в АА. Сбирките ни са достъпен и ефективен начин хората, които са зависими от алкохол, да останат трезви, да срещнат разбиране и да получат помощ“, казват от групата.

Сбирките се провеждат в Католическата църква, защото оттам са откликнали на необходимостта на групата от помещение. Иначе АА не са свързани с нито една религия, политика, организация или институция, уточняват русенските участници.

За повече информация:

телефон: 0897 90 52 61

email: [email protected]

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X