https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРусенските полицаи тръгват по селата

Русенските полицаи тръгват по селата

ОДМВР – Русе обяви график за провеждане на срещи с местната власт и жители в различни населени места през месец юни 2023 година. Мобилни екипи, включващи служители от различни отдели на полицията, ще се ангажират със заплануваните срещи, които се фокусират върху въпроси за сигурността и реда.

В рамките на графика са предвидени срещи в няколко села и населени места. На 14-ти юни, мобилните екипи ще посетят селата Сваленик, Кацелово и Церовец в интервала от 09:00 до 12:00 часа. Следващата среща ще се проведе на 21-ви юни в селата Просена, Долно Абланово и Хотанца, отново от 09:00 до 12:00 часа. Накрая, на 28-ми юни е планирано посещение в селата Батишница, Чилнов и Бъзовец, в същия времеви интервал.

Гражданите ще бъдат уведомени за точните места и часове на срещите чрез кметовете или представителите на местната администрация. Това ще даде възможност на хората да се включат и да изразят своите въпроси и опасения по отношение на сигурността и реда в техните райони.

Такива срещи са важен форум за комуникация между гражданите и полицията, като се осигурява взаимодействие и разбирателство между двата субекта. Те предоставят възможност на местното население да споделят своите притеснения и да получат информация относно дейностите и инициативите на полицията по подобряване на сигурността в района.

Графикът на ОДМВР – Русе за провеждане на подобни срещи е важна стъпка към по-тясно сътрудничество между общността и полицията, като се насърчава открит диалог и създаване на условия за подобряване на сигурността и благоденствието на гражданите.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X