https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоРусе130 русенци събра тазгодишният Работнически спортен фестивал

130 русенци събра тазгодишният Работнически спортен фестивал

130 служители от общо 13 русенски фирми и институции взеха участие в тазгодишния Работнически Спортен Фестивал.

Събитието бе организирано от Общинската фондация „Русе – град на свободния дух” и Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе и включваше индивидуални и отборни надпревари по тенис на маса, както и по мини футбол и плажен волейбол.

При тениса на маса за мъже първи се класираха ВиК – Русе, а при жените – „Бадер“. Отбор „Пожарна“ на МВР – Русе грабна златото при плажния волейбол за мъже, а при жените – отново ВиК – Русе.

Най-много участници събра турнирът по минифутбол, при който след оспорван мач първенци станаха „Линамар“. Те дариха паричната си награда в полза на Фондация „Александър Русев“ и изграждането на модерен плувен комплекс, който да разполага със специализирана апаратура за рехабилитации, особено на деца с увреждания.

Така в комплексното класиране трето място зае отборът на „Бадер“, на второ се класираха служителите на „Витте Аутомотив“, а първи станаха ВиК – Русе.

„Продължавайте да се грижите за здравето си и да спортувате. Днес бе една чудесна възможност не само за сплотяване на колективите, но и за нови запознанства и позитивни емоции“, поздрави участниците зам.-кметът Златомира Стефанова.

Участието в Работническия Спортен Фестивал бе напълно безплатно, а за победителите бяха осигурени купи и медали, както и атрактивни предметни награди под формата на ваучери, които зарадваха отличилите се отбори и състезатели.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X