https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораРусенското ДПС твърдо зад Карадайъ

Русенското ДПС твърдо зад Карадайъ

Областното ръководство излезе с декларация днес, в която обяви, че застава твърдо зад лидера на Движението. От партията обявиха, че категорично се противопоставят на опитите за дестабилизация на партийните структури. Ето и пълния текст на декларацията:

“Ние, членовете на Областен съвет на ДПС Русе, придържайки се към посланието на почетния председател д-р Ахмед Доган, единодушно изразяваме подкрепата си за Председателя на ДПС г-н Мустафа Карадайъ.

Във времена на политически хаос, кризи във всички сфери на обществения живот, когато сме свидетели на разпад на държавността и национално предателство от действащи политици,

г-н Мустафа Карадайъ е единственият председател на партия, който полага всички усилия за разум и диалог между политиците и институциите, за преодоляването на кризите и за развитието на просперитета на страната ни.

Областният съвет на ДПС Русе застава твърдо зад Председателя на нашата партия г-н Карадайъ и категорично се противопоставя срещу отправени внушения, които целят дестабилизиране на партията и партийните структури.

Силата на нашата увереност, че Движение за права и свободи, ръководена от достоен лидер с визия и политически опит, е гарант, че заедно ще успеем да преодолеем този тежък и срамен за българския политически живот момент и ще продължаваме да бъдем активна част от оздравяването на политическата действителност в България.”

Областен съвет на ДПС Русе

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X